Over ons

DeinzeKajakt maakt deel uit van de IBGroup. We zijn de ideale partner om jou een dag plezier te laten beleven op het water tussen Deinze en Gent. Avontuurlijk, sportief of gewoon genieten, in groep of gezellig met 2.

Deinze kajakt

Deinze biedt zoveel meer dan enkel wandelen, fietsen of terrasjes doen. Wat zeg je bijvoorbeeld van een Raft of kajakvaart op de Leie? Deinze kajak biedt je uren vol avontuur en plezier met een kajaktocht over de Leie, die kronkelt tussen Deinze en Gent. Graag nog wat méér avontuur? Bij ons kan je ook terecht om te raften op de wildwaterpiste in Arras of wildwaterinitiatie in de Morvan of om een leuke kajakinitiatie te doen.

Respect voor fauna en flora

Geniet van de fauna en flora rondom je, maar toon er ook respect voor. Om die reden is het ook verboden om tijdens de tocht aan te meren ergens in de natuur met de kajak of kano. Dit mag enkel aan de aanlegsteigers op de stopplaatsen. Hou je ogen goed open, want verschillende visjes, het ijsvogeltje en de reigers zijn waar te nemen op de Leie

Iedereen kan kajakken

Je hoeft geen topsporter te zijn om te kajakken, iedereen komt in aanmerking voor een boottochtje bij Deinze kajaks. Je moet wel een beetje sportief zijn aangelegd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Lesse is er weinig stroming op de afvaart van de Leie waardoor je meer moet peddelen om vooruit te komen. Toeristen, sportverenigingen, vriendengroepen, scholen, bedrijven en familiegroepen: iedereen is bij ons welkom voor een avontuurlijke belevenis op het water!

Contact

Kapellestraat 62
9800 Astene
Mail: info@ibgroup.be
Tel: +32 (0) 476 26 06 06

Wat klanten vertellen

Heerlijke dag op het water! Mooie omgeving en professioneel omkadert. Bedankt IB Event voor deze mooie namiddag. PS: Het was echt zonnebrand op het water dus die zonnecrème was handig.

VD, Deinze

Deinze Kayakt

IB Event
Developed with the support of

Contact

Kapellestraat 62
9800 Astene
Mail: info@ibgroup.be
Tel: +32 (0) 476 26 06 06
Boek nu

© 2021 - IB Events - BE0846.357.959 Algemene voorwaarden
Website door Het-Groene-Huis